Om oss

Här är vi specialister på fötter – grunden till en kropp i balans. Vi jobbar med helhet , inifrån och ut och topp till tå. Hos oss kan du få hjälp med nagel¨problem-nageltrång, nagelkorrigeringar, tjockanaglar, anpassade ortoser, sulor.   sulor, Vi har olika behandlingar för nagel och fotssvamp. Vi hjälper både friska och sjuka fötter. Jobbar med laser för svårläkta sår, hälsporre, hälseneproblematik,  smärta , inflammationer. 

Om oss

Vår filosofi

Vår grundfilosofi är att hela kroppen måste vara i balans för att må bra – och det tycker vi börjar i fötterna. Om du frågar din kropp så är det nervsystemet som måste vara i balans. Vi tar hand om dina problemområden och behandlar för att förbättra funktion och förmåga.

 

Teamet

Marina Häll

Fotterapeut, jobbar med zonterapi & käkledsterapi, samt applicerad neurologi.

Fasciaspecialist som i grunden är Fotterapeut. Idag jobbar jag med hela kroppen i fokus, Vad behöver du?
Käkledsbehandling, Zonterapi, Laserterapi, Testbaserad hälsaeller applicerad neurologi.

Anette Eklund Terfelt

Medicinsk fotterapeut Fasciaspecialist
Funktionell fotspecialist
Zon och käkledsterapeut
Beröringspedagog

Jag är uppvuxen i Stockholm och har jobbat inom vården i hela mitt liv. Älskar att vara i naturen gå långa promenader samt vara med familjen.

Drivs av mötet med människor, få stötta å klura på lösningar å hjälpa kunden till en smärtfri vardag. Å fina fötter, så klart!

Karin Danielsson

Medicinsk fotterapeut, Drivs av möten med människor och att få ge tips, råd och bästa möjliga service.

Har bott i Stockholm hela mitt liv, arbetat i detaljhanden i över 30 år som chef och ledare inom mode och inredning.

Har alltid drivits av mötet med människor och att få ge tips och råd och bästa möjliga service. Att skola om mig till medicinsk fotterapeut är det bästa jag gjort, finns inget mer tillfredställande än att hjälpa människor att må bättre.

Min stora passion på fritiden är att odla och vara på min sommarstuga på Åland samt att umgås med mina barn och barnbarn.

Maria Larsson

Fot och laserterapeut

070 693 3352
maria@fothalsanamal.se

Maria är undersköterska och har jobbat som fotterapeut i 9 år i Karlstad och har nu flyttat till stockholm . Brinner för den förebyggande fothälsan.

Ann-Mari Sjöberg

Massage / Lymfterapeut.
Gör våra HEMBESÖK inom fotvård.

Jag är i grunden en dalkulla och har bott i Stockholm i 25 år. Jag är massageterapeut och fot & käkledsterapeut. Har ett stort holistiskt tänk och har mycket kunskap utav alternativmedicin. Jobbar mycket ideellt för djur och kvinnor och är aktiv inom politiken. Träning är ett viktigt inslag i mitt liv.

Personal sökes!

Att ha nöjda kunder är vår prio

4,93 av 5 i kundbetyg baserat på 35 recensioner

”Wow! Bästa salongen! Fötterna känns 100 kg lättare när man går där ifrån. Alltid bra service och så får man alltid bra tips att ta med sig hem! Och man får även det godaste kaffet att dricka =).”

Sandra B.

”Var hos Anette och fick en underbar fasciabehandling. När jag kom dit kunde jag se hur sned i kroppen jag var och efter en timmes behandling både syntes och kändes skillnaden. Tack! Nästa gång blir det fötterna som får sitt.”

Katharina S

”Tack Marina o Anette för hjälpen när jag ramlade och gjorde illa min högra hand. Fick laser i 30 minuter och kunde efter det gå därifrån med minimal värk.”

Anette L.

”Jag är så tacksam för hjälpen med mina fötter! Jag har artroser och tack vare Marina har jag blivit en ny människa.”

Catharina

”Fick hjälp med att behandla tryckskador på tånaglarna med LCN. Naglarna ville inte växa och var fula och svårhanterliga. Med hjälp av LCN kunde mina tånaglar få växa ut och jag har idag inga tecken på tryckskador och jätte fina naglar. Bästa hjälpen! Kunde inte varit mer nöjd!”

Sandra Stepanovic S.

”Jag är riktigt nöjd! – Kunnig. Får svar på mina funderingar. Hjälper till att finna ut grunden till problemet. – Lokal. Det känns välkomnande och nästan hemtrevligt. Jag gillar kombinationen av möjlighet av Zonterapi och fotvård som jag har fått hjälp med. Vet att hon hjälper till med ännu mer, som inte varit aktuellt för min del.”

Maria

”Jag kan bara varmt rekommendera Härliga Fötter och Marina Häll som vårdgivare. Hon har ett fantastiskt helhetstänk som verkligen hjälper! Jag blev helt av med mina fotvårtor som jag haft i 20 år (!) och aldrig trodde jag skulle bli kvitt. Jag är supernöjd!!”

Johanna

”Jag går regelbundet på medicinsk fotvård och Fotia är den absolut bästa kliniken jag varit på! Fantastiskt kunnig, trevlig och professionell personal. Även min 14-åriga son går på behandling för sina vårtor (idrottskille…) och han har fått fantastisk hjälp av Anette och hennes kollegor. Rekommenderar Fotia varmt, 5+ :-)”

Catarina F

Du, dina fötter och din kropp!

Kom och besök våra fräscha lokaler i Bromma. Anette och Marina som driver kliniken har en gedigen erfarenhet om fötter då dom även är utbildade zonterapeuter.
Vi gör hembesök, friskvårdsfotvård på företag och behandlar även ett utav Sveriges bästa fotbollslag.