Medicinsk fotvård

En fotterapeut kan hjälpa till med sulor, avlastningar, nagelkorrigeringar och tejpning. Flera av våra fotterapeuter jobbar med helhet så vi kan genom fötterna hjälpa att behandla hela din kropp.

Medicinsk fotvård

Är en professionell behandling av fot- och nagelbesvär som utförs utav en fotterapeut. Vanliga besvär är förhårdnader, tjocka naglar, svamp, vårtor, liktornar och nageltrång. Allt som berör din fot och underben får du hjälp med i den medicinska fotvården. Den är både förebyggande, underhållande och åtgärdande. Den ökar ditt välmående och ditt välbefinnande. Du behöver inte ha sjuka fötter så som diabetes, psoriasis el reumatism för att gå på medicinsk fotvård.

Till skillnad från pedikyr / fotvård som är en estetisk behandling är medicinsk fotvård en åtgärdande behandling med eventuella bakomliggande sjukdomstillstånd. En fotterapeut är skyldig att ha en godkänd lokal som har tillsyn från Miljö och hälsa och egen kontroll. Vill du vara i goda och rena händer har du hamnat rätt. Vi är medlemmar Sveriges Fotterapeuter.

www.fotforbundet.com

Nu erbjuder vi även hembesök

Vi erbjuder medicinsk fotvård med hembesök för de som inte kan ta sig till oss. Omnejd Alvik från 1495 kr

Bokas endast via telefon: 0704-857886

medicinsk fotvård hembesök alvik

Vill du boka fotvård?

Boka tid för medicinsk fotvård direkt online.