Fotia Kliniken

Vår grundfilosofi är att hela kroppen måste vara i balans för att må bra – och det tycker vi börjar i fötterna. Om du frågar din kropp så är det nervsystemet som måste vara i balans. Vi tar hand om dina problemområden och behandlar för att förbättra funktion och förmåga.

Marina Häll

marina@fotiakliniken.se

Fotterapeut, jobbar med zonterapi & käkledterapi, samt applicerad neurologi.

Jag är fotterapeut i grunden men jobbar numera från topp till tå med zonterapi och käkledterapi. Jag älskar att utvecklas så just nu är jag en stolt ARCH Practitioner och arbetar enligt ARCHMETHOD (applicerad neurologi).

Mat & dryck är en stor passion som jag jobbat med i hela mitt liv innan jag tog steget att bli egen och började jobba med hälsa. Fritiden tillägnas min dotter Tuva samt en massa träning.

Anette Eklund Terfelt

anette@fotiakliniken.se

Fot- och zonterapeut, ARCH Practitioner, och har jobbat inom vården.

Jag är uppvuxen i Stockholm och har jobbat inom vården i hela mitt vuxna liv. Älskar att vara i naturen så långa promenader varvas med yoga på min fritid.

Är utbildad fotterapeut och zonterapeut på Axelsons gymnastiska institut. Vidareutbildar mig ständigt så det senaste tillägget i min profession är ARCH Practitioner.

Karin Danielsson

karin@fotiakliniken.se

Medicinsk fotterapeut,

Drivs av möten med människor och att få ge tips, råd och bästa möjliga service.

Har bott i Stockholm hela mitt liv, arbetat i detaljhanden i över 30 år som chef och ledare inom mode och inredning.

Har alltid drivits av mötet med människor och att få ge tips och råd och bästa möjliga service. Att skola om mig till medicinsk fotterapeut är det bästa jag gjort, finns inget mer tillfredställande än att hjälpa människor att må bättre.

Min stora passion på fritiden är att odla och vara på min sommarstuga på Åland samt att umgås med mina barn och barnbarn.

Jessica Bergström

jessica@fotiakliniken.se

Terapeut med inriktning på mindfulness, bildterapi och KBT.

Jessica har arbetat som terapeut i många år med inriktning på bildterapi, mindfulness och kbt. Hon är utbildad i London, där hon var verksam i flera år inom rättspsykiatrin och skolan.

De senaste åren Jessica alltmer fascinerats och fortsatt sin vidareutbildning i terapin genom att se kroppen och sinnet som en enda helhet istället för två separata system. Metoden och hållningen har blivit ett tydligt fokus i hennes terapeutiska arbete.

Jessica har stark intuition och drivs av att stötta och guida klienten för att skapa insikt och öka medvetenhet genom samtal, andning, skapande och meditation.

Processen bidrar till ett mer harmoniskt och meningsfullt liv med ärliga och öppna relationer och en känsla av tillit och kärlek till sig själv.

”Livet handlar om att relatera och ju mer insikt och medvetenhet vi välkomnar i vårt liv, desto tydligare blir förändringen till att leva i närvaro och kärlek. Det vet jag av egen erfarenhet.”

Ann-Mari Sjöberg

ann-mari@fotiakliniken.se

Massageterapeut samt fot- och käkledsterapeut, med ett holistiskt tänk..

Jag är i grunden en dalkulla och har bott i Stockholm i 25 år. Jag är massageterapeut och fot & käkledsterapeut. Har ett stort holistiskt tänk och har mycket kunskap utav alternativmedicin. Jobbar mycket ideellt för djur och kvinnor och är aktiv inom politiken. Träning är ett viktigt inslag i mitt liv.

DU, DINA FÖTTER OCH DIN KROPP!

Kom och besök våra fräscha lokaler i Bromma. Anette och Marina som driver kliniken har en gedigen erfarenhet om fötter då dom även är utbildade zonterapeuter.
Vi gör hembesök, friskvårdsfotvård på företag och behandlar även ett utav Sveriges bästa fotbollslag.

INFO@FOTIAKLINIKEN.SE
MARINA 0704 857886