Våra Behandlingar

Vår grundfilosofi är att hela kroppen måste vara i balans för att må bra – och det tycker vi börjar i fötterna. Om du frågar din kropp så är det nervsystemet som måste vara i balans. Vi tar hand om dina problemområden och behandlar för att förbättra funktion och förmåga.

MEDICINSK FOTVÅRD

60 MIN.

Behandlingen börjar med ett skönt fotbad och en konsultation. Naglar rensas, klipps och slipas. Undersidan av foten filas och vi avlägsnar förhårdnader, hälsprickor, liktorn med skalpell. Vi behandlar det du har problem med och hinner på din behandlingstid. Behandlingen avslutas alltid med en fotmassage med en kräm anpassad för din fot. Medicinsk fotvård kan du boka för alla dina slags fotproblem. Hälsporre, hälsenabesvär, kramp i vader, nageltrång, vårtor ect. Alla behöver fotvård, ung som gammal, sjuk som frisk. Du behöver inte ha problemfötter för att gå på medicinsk fotvård.

675 KR

MEDICINSK FOTVÅRD MED UNDERBENSMASSAGE

90 MIN

Behandlingen inleds med mjukgörande fotbad. Naglarna klipps och filas, nagelbanden rensas och poleras. Förhårdnader tas bort och filas. Vid behov skärs förhårdnad/liktornar, vårtor bort. Klipper nageltrång. Avslutas med en skön avslappnande fot och underbensmassage.

985 KR

FRISKVÅRDSFOTVÅRD

60 MIN

Medicinsk fotvård får du inte använda din friskvårdspeng till utan då bokar du denna behandling där vi börjar med ett skönt fotbad och en konsultation. - Hur mår dina fötter? Du får tips och råd om hur du kan ta hand om dina fötter på bästa sätt. Naglar rensas, klipps och slipas. Dina fötter filas lätt och behandlas efter hur dina fötter ser ut. Avslutas med en skön fotmassage.

850 KR

ARTIKULERING (LEDBEHANDLING)

30 MIN

Behandlingen börjar med ett skönt fotbad för att värma upp lederna. Artikulering används vid behandling av stela leder där det finns en möjlighet att återfå rörligheten. Artikuleringen töjer ut bindväven runt leden så att rörligheten ökar. Exempel på problem som kan behandlas med artikulering är Hallux valgus, ryttartår, hammartår, m.m.

475 KR

NAGELKORRIGERING/ORTONYXI

30 MIN

Förebyggande behandling vid återkommande nageltrång.

Läs mer om Nagelkorrigering / Ortonyxi här.

475 KR

FOT OCH UNDERBENSMASSAGE

30 MIN

Behandlingen börjar med ett skönt fotbad. Därefter följer en avslappnande massage av underben och fötter.

400 KR

SILIKONAVLASTNING

30 MIN

Avlastar hallux valgus, reumatism, hammartåproblem m.m.

440 KR

NAGELTRÅNGSBEHANDLING

30 MIN

Fokus på att lindra och avhjälpa nageltrångs problemet. Brukar ibland innefatta återbesök 3-4 dagar efter behandlingstillfället.

550 KR

LIKTORNSBEHANDLING

30 MIN

Vi skär bort förhårdnad och skär ur liktorn. Bokas in vid akuta problem.

395 KR

FRÄSNING OCH SLIPNING AV PROBLEMNAGLAR

30 MIN

Vid tex, kartnaglar ( tjocka naglar ), svampnaglar och nagelproblem kan man behöva slipa ner naglarna.

430 KR

PARAFFINBAD FÖR HÄNDER OCH FÖTTER

60 MIN

Har du problem med värk i händer och fötter eller bara låta dem få en skön stund. Då kan ett paraffinbad göra susen. Efter badet får du en skön massage.

790 KR

PARAFFINBAD FÖR FÖTTER

30 MIN

440 KR

PARAFFINBAD FÖR HÄNDER

30 MIN

440 KR

Vårtbehandling Första besök

30 MIN

Borttagning av vårtor kan behandlas på flera sätt. Vi använder en enkel, smärtfri och effektiv klinikbehandling "Verrutop". Vid första besöket ingår ALLTID Lunulalaser för ökat imunförsvar och ökad cirkulation. Återbesök 350 kr, då ingår EJ Lunula. Vårtor kan vara envisa och det kan behövas många behandlingar. Det krävs tålamod och ibland hemmavård, men...VÅRTOR kan alltid behandlas och vi rekommenderar att alltid göra det. Varför skall vårtor behandlas? Smittorisken och att dom i längden kan göra ont och ju längre tid man har dom ju svårare att få bort dom. Fila aldrig på en vårta.

495 KR

VÅRTBEHANDLING UPPFÖLJNING

30 MIN

Vårtorna skärs ner med skalpell och rengörs och behandlas med verrutop. Det finns flera sätt att behandla vårtor, vi använder även frysning, och olika sorters medel. Terapeuten konsulterar med dig om vi tycker att vi ska byta metod. Vårtor kan vara envisa och det är viktigt att ditt imunförsvaret är på topp när virus ska behandlas. Vi berättar gärna hur du får ditt immunförsvar på topp!

395 KR

KROPPSBEHANDLINGAR

TAKTILSTIMULERING

CA 45 MIN

Metoden innebär att jag använder mig av omslutande, lätta strykningar eller tryck på huden efter ett bestämt mönster. Behandlingen upplevs som mycket behaglig och djupt avslappnande.

600 KR - 2400 KR vid köp av 5 ggr

ZONTERAPI/REFLEXOLOGI

60 MIN

Zonterapi och akupunktur fungerar holistiskt, enkelt uttryckt så går det ut på att stärka och balansera hela människan. Behandlingen stärker immunförsvar och läkning, lossar spänningar och balanserar kroppens funktioner. Vi trycker, drar och klämmer på punkter på fötterna. Samt öronakupunktur vid behov.

750 KR

ANSIKTSZONTERAPI/ANSIKTSREFLEXOLOGI

60 MIN

Ansiktszonterapi/ansiktsreflexologi och öronakupunktur fungerar holistiskt, enkelt uttryckt så går det ut på att stärka och balansera hela människan. Behandlingen stärker immunförsvar och läkning, lossar spänningar och balanserar kroppens funktioner. Genom att massera, vibrera och trycka på punkter i ansiktet samt att vid behov använda öronakupunktur.

750 KR

ÖRONAKUPUNKTUR

45 MIN

I örat kan man jobba med hela spektret. Öronakupunktur har ett eget zonterapi system som används på örats punkter. nerv-reflexpunkter. Genom att sätta nålar på specifika punkter kan vi stärka och balansera hela människan. Behandlingen stärker immunförsvar och läkning, lossar spänningar och balanserar kroppens funktioner.

500 KR

Käkledsterapi

50 MIN

Behandlingen går ut på att släppa på spänningar i käken med hjälp av att gå in i munnen och massera upp spända muskler. En behandling som känns men som är väldigt effektiv. Den tar ca 50 minuter och avslutas med en skön ansiktsmassage. Bra för dig med problem med huvudvärk, nackbesvär, tinitus, stress och använder bettskena.

960 KR - 2500 KR vid köp av 3 ggr

ÖRONAKUPUNKTUR SOM TILLÄGGSBEHANDLING

5 MIN

Tilläggsbehandling vid t.ex. fotvård så kan man få öronakupunktur.

150 KR